Кои сме ние?

Нюранк ЕООД е агенция за дигитален маркетинг, оптимизация за търсачки и уеб дизайн. Създадена е през 2014г. от Десислав Кузманов, специалист с дългогодишен опит в сферата на интернет присъствието. Зад гърба си има реализирани десетки проекти за България, Русия, САЩ и Великобритания. През 2013 г. печели българското SEO състезание, с което си печели титлата „SEO Специалист №1 на България за 2013 г.“. Организатор на IT събития и активен участник в конференции, курсове и множество семинари в областта на SEO и SEM.

Какво ви предлагаме ние?

Наша ключова цел е да постигнем по-високи резултати при класиране в търсещите машини и в частност Google. За да сме максимално ефективни ние използваме 100% безопасни и доказано успешни методи за оптимизация на уеб сайтове. Ние не подвеждаме търсачките, че вашият сайт е най-добър и заслужава топ позиции в класирането, а се стараем да го направим такъв, да го направим полезен и удобен за потребителите, което не остава незабелязано и от търсещите машини. Успеем ли да направим това, то вашият успех онлайн е гарантиран!

Нашите умения

Search Engine Optimization 99
Search Engine Marketing 95
Web Design 90
Social Media Marketing 95

Защо да изберете нас?

Дългогодишният ни опит, сериозните инвестиции в know how, отговорност, лоялност и висока професионална етика са ни осигурили отлично име в бранша, което с гордост защитаваме всеки ден. Нашите партньори разчитат на нас и нашата експертиза, за да постигнат резултатите и целите, от които зависи техния бизнес.

Имате въпроси?

Искате да научите повече? Искате да осигурите бъдещето на вашия бизнес? Искате да изпреварите конкуренцията? Искате да бъдете лидер на пазара?

Свържете се с нас