През 21 век маркетингът е особено разтегливо понятие и все повече компоненти биват включвани в маркетинговия микс. Един от най-значимите компоненти се оказва именно качественото съдържание, което повишава доверието към компанията ви от страна на потребителите.

Ако искате вашата компания да разчита на доверието на целевата аудитория, то реализирането на успешен маркетинг план чрез съдържание е един от ключовите фактори, на които трябва да обърнете внимание.

Сред важните моменти при създаването на съдържание в подобна насока са:

 • Заглавия
 • Засегнати проблемни теми и таргетиране
 • Качество на текста
 • Ниво на полезност
 • Честота на публикуване
 • Интегриране на бранд стратегия
 • SEO – семантично ядро на ключови думи и фрази
 • Въвличане на аудиторията в проблематиката
 • И т.н.

Използването на съдържание, за да представите в добра светлина своя бизнес не е подход, който е от вчера, но през последните години набира все по-сериозна популярност.

Като един от лидерите в областта на онлайн присъствието в България, ние от NewRank отлично съзнаваме важната функция на този тип стратегия, която има невероятното умение да достига до сърцата на вашите потребители и да ги превръща в лоялни ваши клиенти.

Защо да реализираме маркетинг идеи чрез съдържание?

 1. Според последните проучвания в глобален и местен мащаб се оказа, че голяма част от потребителите базират решението си за покупка на мнението на други потребители, които вече са предприели тази стъпка и са описали преживяването си в своя блог. Какво по-удобно от това да споделите това преживяване в контролираната среда на своя собствен корпоративен блог.
 1. Успешната контент маркетинг стратегия включва в себе си отговор на потребителските въпроси. Осигурете на вашите потенциални клиенти информация и възможност да се уверят, че избирайки вас правят най-добрия избор.
 1. Кажете на своята аудитория защо вие сте по-добри от конкурентите. Обяснете им това чрез демонстрация на професионализъм в областта на съдържанието и то такъв, който им помага да подобрят трайно своя живот. Все пак именно това имат за цел и предлаганите от вас продукти и услуги, нали?

Защо да се доверим на NewRank?

Дигитална агенция NewRank вече работи и с компании на българския пазар. Опитът ни от външните пазари като английския и руския ни е научил кои са най-добрите, най-ефективните и най-лесните за прилагане подходи, които да изстрелят нивата на вашите продажби. В продължение на години, ние съумяваме да се поучим от световния опит в областта на контент маркетинга и да гарантираме най-доброто за нашите клиенти, за да са сигурни те, че получават съвършенство и професионализъм от най-висок клас.

Потърсете ни още сега, за да подарите светлото бъдеще на своя бизнес и пълното доверие от страна на своите клиенти. Вие го заслужавате – ние го гарантираме!

Направи запитване