Услуга SEO Одит – подробен анализ на вашия сайт

SEO одитът е един от ключовите елементи при комплексната оптимизация на един уеб сайт. Той е основата, върху която се градят последващите го SEO процеси и при неправилен подход, той може да повлияе негативно на вашето класиране.

Класическия SEO одит включва подробен и детайлен анализ на OnSite и OffSite факторите, които влияят за позиционирането на вашия сайт в резултатите на търсачките. Той представя силните и слабите ви страни, за да можете успешно да се фокусирате върху изпълнението на оптимизационни техники, които да изстискат максимума и да ви класират на челните позиции в SERP.

За да класира един сайт, Google взима под внимание над 200 фактора. Нашата работа при SEO одит включва анализ на всички тези фактори, за да гарантираме най-доброто за вашето онлайн присъствие и да сме сигурни, че препоръките, които ви предоставяме ще работят перфектно за вашия уеб сайт.

Защо се нуждаете от SEO одит?

Както отбелязахме SEO одитът е основата, върху която се гради цялата ви SEO кампания. Пренебрегването му може да доведе до влошено класиране, а това да се отрази негативно на вашия бизнес и постигнатите от него резултати в дългосрочен план.

Един от най-честите случаи, когато клиентите ни избират одит на своята SEO стратегия е, когато са забелязали понижено класиране и срив във финансовите резултати на компанията, пряко следствие от по-слабото класиране на фирмения сайт.

Какво ви предлагаме?

Ние от агенция NewRank ще извършим комплексен и детайлен анализ на вашия уеб сайт и ще ви предоставим удобни за изпълнение, персонализирани SEO препоръки, които да подобрят позиционирането му и така да гарантирате успеха си сред онлайн аудиторията, заинтересована от покупката вашите продукти и/или услуги.

Направи запитване