travel camp

За мен е голяма радост първият пост в нашия блог да бъде по случай събитието, което организирахме преди по-малко от месец в град Елена. Става въпрос за Travel Camp – семинар за маркетинг в туризма, на който агенция NewRank бе организатор, съвместно с туристически информационен център гр. Елена и Община Елена. Събитието протече дори по-добре от първоначалните прогнози. Освен мен, като лектори в семинара взеха участие и някой от най-големите имена в онлайн маркетинга – Димитър Димитров (inbound.bg), Иво Илиев (InteractAge), Любомира Любенова (Media Start), Васил Тошков (Cloxy) и Борислав Арапчев от Idea Studio. В семинарът взеха участие собственици на хотели и къщи за гости от Елена, Велико Търново, Русе, Варна, Арбанаси и други. Няма да навлизам в подробности за самото събитие, повече за него може да прочетете от отзивите на участниците.

Резултат от проведената анкета сред участниците

Анкета Travel Camp

Ето и някои от отзивите, които получихме от участниците в семинара

Минас Мовсесиан : Доволен съм от събитието :) Поздравления за организаторите. За следващ семинар може да се обърне внимание и на други търсачки (yandex) и малко повече за разработчици :) Надявам се пак да се видим :)

Стоянка Димова : Семинара беше много интересен и ползотворен! Организацията беше безупречна, темите интересни, актуални, лекторите позитивни и добре подготвени! Нямам препоръки! Всичко беше на ниво! Успех! Ще се радвам да присъствам и следващата година!“

Ади Сербезов: Благодаря на организаторите за невероятния семинар в нашия град. Спокойно бих могъл да кажа, че това е най-значимото събитие провеждано тук за хората, решили да се занимават с приоритетният отрасъл в този район – туризъм! С най-голямо желание съм се заел да прилагам наученото. Срещам трудности, но вече знам пътя, благодарение на  Travel Camp. Ще бъде страхотно, ако стане ежегодна традиция в град Елена и бих казал на организаторите, че с радост бих помогнал, ако има с какво, за организацията на следващите семинари.!
Моите адмирации, момчета и момичета! :)

Ваня Минчева : Разбира се, че съм доволна. Никой не раздава труда, времето и опита си безплатно, а вие го направихте. Моите адмирации!

Иванка Иванова : Поучително – рядко се случва толкова много хора с ентусиазъм и емоционалност да предадат знания. Всички лекции бяха добре структурирани и обвързани по между си.  Научих нови неща, запознах се интересни хора. Нямам търпение за следващия ;)

Деян Димитров : Организацията на семинара надхвърли моите очаквания и беше просто перфектна. Научих много нови неща, а другите, които вече знаех беше много полезно да си ги припомня. Определено бих присъствал отново на подобни семинари. Мястото на събитието беше много добре съобразено, за да може да дойдат хора от цялата страна и да си починат от шума на големия град.

Елица Стефанова : Вдъхновяващ и изключително полезен семинар. Презентациите бяха стегнати, темите вълнуващи, информацията беше есенциално поднесена. Този семинар е от нов тип и поколение, защото освен всичко, характерно за формата си, той имаше просвещенска мисия. Прерастването му в традиционен, ще изиграе възрожденска роля. Благодаря на организаторите и лекторите за вложения труд. Вие бяхте полезни на нас, за да можем ние от своя страна да подобрим качеството на предлаганите услуги. Дерзайте!

Костадин Башев : Чудесно специализирано събитие, което беше посетено предимно от хора, които се занимават с туризъм, и са мотивирани да научат и използват това, което са научили. Изключително добре подбрани лекции, специално за събитието с примери от туристическия бранш, което допълнително улеснява смилането на информацията, която за хора, които не живеят онлайн идва в повече, понякога, ако е необходимо да трансформират примерите, как биха били реализирани в тяхната сфера.

България Еко Травъл : Мисля, че би било добре при следващата организация да се направи вечеря, която да е обявена като цена предварително и всеки, който желае да се запише за нея – така се създават още повече контакти. Браво и на момичетата от туристическия информационен център, които по мое мнение си свършиха отлично работата.

Мария Върбанова : Изключително сме впечатлени от събитието,помогна ни да погледнем бизнеса си от друга гледна точка и сме сигурни ,че за напред ще имаме успехи в сферата на Интернет маркетинга. Бихме желали да участваме ,ако пак се състои и на други теми.

Кемран Назимов : Изключително много съм доволен от семинара. Лично за мен беше много продуктивен. Поздравявам Ви за успешно реализираното мероприятие и дано то се превърне в традиция. :)

Георги Джуров : Поздравления за инициативата и положения труд! Само човек, който не е организирал подобни събития, не знае колко усилия са нужни за всеки един детайл!

Видео отзиви


Очаквайте следващото издание догодина, а за точна дата можете да следите на нашите страници в Google+ или Facebook.

Share Button